Ремонт на телевизори

Нашите услуги

Ремонт на телевизори

Като телевизионни специалисти, тук в ТВ сервиз София ние сме експерти, когато става въпрос за ремонт на LED телевизори и ремонт на плазмени телевизори.

В допълнение към нашата огромна селекция от висококачествени евтини оферти за телевизори, ние също предлагаме удобна и евтина услуга за ремонт на телевизори на дефектни LCD и LED телевизори, в допълнение към широка гама от други видове телевизори.

Висококачествен ремонт на LED телевизори, ремонт на LCD телевизори и ремонт на плазмени телевизори от MGC най-добрата услуга за ремонт на телевизори, предлагана от Телевизионен сервиз гр. София.

Независимо от размера или марката, ние сме уверени, че нашият опитен екип може да осигури отлична евтина услуга за ремонт на телевизори, така че да можете да се върнете към любимите си предавания и филми за нула време.

Телевизионен сервиз за ремонт на телевизори

В нашият сервиз за ремонт на телевизори се гордеем с качеството на нашите евтини ремонти на телевизори

Има и редица предимства, свързани с нашата висококачествена услуга за ремонт на телевизори, включително: 

Опцията да оставите телевизора си във всеки от нашите телевизионни сервизи.

Бърза, безплатна и незадължителна оценка за разходите за ремонт на вашия телевизор

Много разумна такса за ремонт

Гаранция за всички ремонтни дейности, които извършваме по вашия телевизор

Ето защо, ако имате нужда от ремонт на LCD телевизор, ремонт на плазмен телевизор или друг вид ремонт на телевизор, нашият телевизионен сервиз трябва да бъде вашият избор номер едно!

Ето как можете да организирате ремонта на вашия телевизор в 4 лесни стъпки:

1. Позвънете на нашият телевизионен сервиз за груба оценка на разходите за ремонт. Моля, обадете се на сервизния екип на MGC с вашето име, номер на модела на телевизора (отпечатан на гърба на вашия телевизор) и описание на повредата. Ние ще говорим с нашите инженерите и ще ви се обадим незабавно по телефона с оценка на разходите за ремонт на вашия LED телевизор или ремонт на плазмен телевизор.

Разходите за ремонт от нашият сервиз за ремонт на телевизори са много разумни. Ако желаете да продължите, можете да оставите телевизора си в някой от офисите ни за ремонт на телевизори или ние да го вземем с безплатен транспорт от вашият дом или офис.

2. Оставете дефектния си телевизор в нашият офис или ние да го вземем с безплатен транспорт от вашият дом или офис.

Можете да оставите телевизора си в клона на нашият телевизионен сервиз. В клона телевизорът ще бъде прегледан и всички видими козметични и технически неизправности ще бъдат записани.

3. Извършени ремонтни дейности

Нашите инженери ще инспектират телевизора в нашата модерна работилница. След като проверката приключи, нашият екип за ремонтни услуги ще ви се обади по телефона с подробности за оценката на ремонта, ако е повече или по-малко от първоначалната оферта. След като разрешите ремонтните работи, ние ще продължим с ремонта. Няма задължение да продължите с ремонта, ако не сте доволни от оценката, но можем да ви уверим, че нашите такси за ремонт са много разумни. Ако не искате да продължите с ремонта, ние ще върнем телевизора в избрания от вас клон на телевизионен сервиз София или ще Ви го докараме на посочен от Вас адрес.

4. Вземете вашия ремонтиран телевизор

След като ремонтът приключи, ние ще се свържем с вас, за да вземете вашия телевизор или да го доставим до избран от Вас адрес. Можете да видите телевизора си включен по време на събирането, за да сте сигурни в пълно спокойствие. Свържете се с сервиз за телевизори за експертен ремонт на LED, LCD и плазмени телевизори

Ако желаете повече информация относно ремонта на LCD телевизори или нашите услуги за ремонт на LED телевизори, или някой от другите ремонти, които предлагаме, моля, не се колебайте да се свържете с член на нашия експертен екип днес, като ни се обадите на +359 879 42 56 14.

Ремонт на телевизори Samsung
Ремонт на телевизори Philips
Ремонт на телевизори LG
Ремонт на телевизори Sony
Ремонт на телевизори Finlux
Ремонт на телевизори Crown
Ремонт на телевизори Panasonic
Ремонт на телевизори Toshiba
Ремонт на телевизори JVC

Позвъни ни!